Η Νάντια  Νικητέα – Θεοχαράκη  είναι Επιχειρηματίας,  Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του KOOLFLY.com, της πρώτης ολοκληρωμένης πλατφόρμας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα υψηλό awareness και βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο. H ιδέα για τη δημιουργία του KOOLFLY γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει το “online fashion shopping” ως την πρώτη και πιο ασφαλή επιλογή κάθε καταναλωτή. Ο συνδυασμός έξυπνου περιεχομένου και online αγορών, αλλά  και το εξαιρετικό customer service, βασική προϋπόθεση για μια συναρπαστική online εμπειρία,  συνθέτουν το DNA του KOOLFLY. Στο KOOLFLY φιλοξενούνται περισσότερα από 180 επώνυμα brands. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή Fashion brands, όπως Replay, Lacoste, Herschel& Supply Co., Fred Perry, Kendall & Kylie, Komono, Rains, Castañer, Wrangler, Vans και Molton Brown,  κατατάσσοντας το KOOLFLY ανάμεσα στα πιο ενημερωμένα fashion E-shops. Η επιλογή της κάθε συλλογής γίνεται με γνώμονα τη διαφορετικότητα, τόσο σε design, όσο και σε σχέση ποιότητας-τιμής.

Από την αρχή της λειτουργίας του, το KOOLFLY έχει  διακριθεί για 5 συνεχόμενα έτη στα E-volution Awards, ως ένα από τα καλύτερα και πλήρως ενημερωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας, ενώ ταυτόχρονα, τα τελευταία 2 χρόνια, έχει αποσπάσει το Gold βραβείο στην κατηγορία  “Διεθνοποιημένη Επιχείρηση”.  Στις μεγαλύτερες επιτυχίες του KOOLFLY, περιλαμβάνεται και η πρόκρισή του  στους finalist  των WGSN Global Fashion Awards,  στο Λονδίνο.

Εκτός των παραπάνω, η Νάντια έχει μια εκτεταμένη και σημαντική επιχειρηματική εμπειρία στη Διαχείριση Έργων. Έχει εργαστεί στην Deloitte & Touche, στην ΒΙΟΛΕΞ-BIC SA. και στην Bechtel Corporation στις Η.Π.Α.  Επιπλέον, έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη Έργου σε διάφορα κατασκευαστικά έργα στην Ελλάδα. Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, συνέχισε τις σπουδές της στο Northeastern University στη Βοστώνη, όπου εξειδικεύτηκε σε Construction Engineering & Project Management.  Ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε ένα χρόνο σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων στο MIT Sloan School of Management.

Fields of expertise: 

  • E-Commerce 360
  • eRetail
  • Marketing & Sale
  • Project Management
  • Construction Engineering